Fruitman

SPEL IS OFFLINE!
Welkom bij de Fruitman gokkast, de topper van de jaren 80! De fruitman, oftewel de pacman gokkast is een remake van de orginele bonus uitvoering. Heb je bonuspunten, dan krijg je tijdens het bonusspel voor elk rood rondje op de 4e rol 20 punten. De fruitman bevat vele verschillende spellen, waarbij je vaak strategisch moet nadenken.
De fruitman wordt gespeeld ( 0909-0400160 ) voor €0.60 per gesprek.
Voor dit bedrag krijg je 75 speelpunten. Met dit spel zijn geen prijzen te winnen!
Wel kun je een plek verwerven in de highsore lijst. Dit doe je als je op de “save” button klikt. Je punten zijn dan weg, maar je wordt dan (bij genoeg punten) wel opgenomen in de highscorelijst!
Als je op nul staat en je wilt opnieuw spelen, krijg je de mogelijkheid om het spel te verlengen of om een nieuwe sessie te starten.
Het voordeel van verlengen is dat als je bv. al een aantal symbolen hebt branden in de fruitmatrix, je gewoon weer verder kan spelen.
Je speelt dan dus gewoon verder waar je gebleven bent.
Je spelsessie blijft 12 uur houdbaar.
De fruitman is uitgevoerd met 4 rollen voorzien van conventionele symbolen met overgedrukte nummers, welke een fruitmansymbool door de banen leidt en zo extra spelmogelijkheden biedt.

Rollen schudden
Geeft de speler de mogelijkheid de rollen in verschillende richtingen te laten draaien via de startknop.

Mysterie
Biedt de speler een willekeurig spel in het banenspel

Automatisch stappen
Biedt de speler de mogelijkheid de rollen automatisch naar een mogelijke win te laten stappen.

Sprong
Geeft de speler een aantal posities verder in de banen, het aantal wordt bepaald door een druk op de stopknop (minimum 1, maximum 6)

Superfruit
Spaarsysteem welke opgebouwd wordt met de symbolen op de winlijn, mits het superfruitsymbool in de baan verlicht is. Elke complete lijn betaald 1 bonuspunt, maximaal 10 bonuspunten. Kom je op het rode spookje dan doven alle symbolen van de superfruit matrix.

Multi-schud
Biedt willekeurig tussen 3 en 6 mogelijkheden om de rollen te schudden met de mogelijkheid van vasthouden.